УСЛУГИ

Нудиме 3д дизајн на метални производи за производтсво.
Сите наши производи се произведуваат со цнц (компјутерски) машини за преработка на лим. Ова ни овозможува висок квалитет, прецизност и брзина на производтсво. Овие услуги ги нудиме и за нашите клиенти.
Во нашето производтсво поседуваме неколку цнц машини за виткање на лим. Во можност сме да виткаме разни дебелини на лим, со голема прецизност и за кратко време.

Нудиме разни видови на заварување.

Електростатското Фарбање е многу поекономично и поиздржливо од другите видови на фарбање на метални лимови. Металните површини фарбани на овој начин се поотпорни на гребење, рѓосување и избледување.

Освен преработка на лимот во соодветни форми нудиме и склопување на металните делови во завршен производ.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА ПОНУДА ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ И ПРОИЗВОДИ

Upload your file. Accepted file formats are jpg,pdf and dxf.