SHËRBIME

Ofrojmë 3D dizajnim të produkteve prej metali.
Të gjitha produktet tona prodhohen me përdorim të cnc makinave moderne për shpim të metalit. Kjo na mundëson prodhim me precizitet dhe kualitet të lartë. Këto shërbime i ofrojmë edhe për klientët tanë.
Posedojmë më tepër makina për lakimin e metalit. Kjo na mundëson prodhim të sasive të mëdhaja të pjesëve metalike. Mund të lakojmë trashësi të ndryshme të metalit dhe forma të ndryshme të komplikuara.

Ofrojmë lloje të ndryshme të saldimit.

Ngjyrosja me pluhur ose elektrostatike është më ekonomike dhe me e qëndrueshme. Sipërfaqet metalike të ngjyrosura në këtë mënyrë janë më rezistente ndaj gërvishjes, zbehjes dhe ndryshkut.

Përveç përpunimit të llamarinës në forma të dëshiruara poashtu ofrojmë montimin e pjesëve dhe prodhimin e produktit final të dëshiruar.

NA KONTAKTONI